TAB Gıda olarak, girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip, başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olup, yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip olabilen işletmeci franchise adayları tercih edilmektedir.
Seçilen işletmeci adayı, TAB Gıda tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanır. Lisans alanın kendisi işletmeci olabildiği gibi restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir.
İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi yoğun destek hizmetleri verilmektedir.
Yatırım bedeli, Burger King® için 500.000 USD+KDV ’den, Popeyes® için 400.000 USD+KDV’den, Sbarro® için 250.000 USD+KDV’den, Arby’s® için 400 bin USD+KDV ’den, Usta Dönerci® için 250 bin USD+KDV’den, Usta Pideci® için ise 150.000 USD+KDV ’den başlamaktadır.
Subway® ile ilgili detaylı bilgi almak için TABFRANCHISE@tabgida.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.
TAB Gıda’nın Sub franchisee’lere verdiği restoran işletmeciliği süreleri; Burger King® , Subway® ve Arby’s® için 20 yıl, Sbarro®, Popeyes®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markaları için ise 10 yıldır. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.
Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları, fast food işletmeciliğine uygun ana arterler restoran açılacak mekânda aranan özellikler arasındadır. Restoran açılacak lokasyon Tab Gıda yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır.
İş yeri giriş katında olmalıdır. Giriş katı minimum 120 m2, toplam kapalı alan ise minimum 300 m2 olmalıdır. Ön cephe genişliği; minimum 6.5 m, her kat için tavan yüksekliği minimum 2.90 m olmalıdır. Food Courtlarda yer alan restoranlarımız için depolar dâhil 100 m2 alan yeterli olacaktır.
Bunların dışında yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları, hızlı servis işletmeciliğine uygun ana arterler restoran açılacak mekânda aranan özellikler arasındadır.
Restoran açılacak lokasyon TAB Gıda yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır. İş yerinin giriş katında olma zorunluluğu dışında, kiralanan lokasyonda gerçekleşen inşaatın uygunluğu ilgili markaların standartları doğrultusunda kontrol edilir.
Food Court Restoran | Inline Restoran | Ön Cephe Genişliği | Her Kat İçin Tavan Yüksekliği | ||
---|---|---|---|---|---|
Depolar dahil m2 İhtiyacı | Giriş Kat m2 İhtiyacı | Toplam Kapalı Alan İhtiyacı | |||
Burger King® | 120 m² | 130 m² | 300 m² | 6.5 m | 2.90 m |
Sbarro® | 110 m² | 120 m² | 280 m² | 6.5 m | 2.90 m |
Popeyes® | 120 m² | 130 m² | 300 m² | 6.5 m | 2.90 m |
Arby's® | 110 m² | 120 m² | 280 m² | 6.5 m | 2.90 m |
Usta Dönerci® | 110 m² | 120 m² | 280 m² | 6.5 m | 2.90 m |
Usta Pideci® | 110 m² | 120 m² | 280 m² | 6.5 m | 2.90 m |
Subway® | 35 m² | 40 m² | 40 m² | 6.5 m | 2.90 m |
Bilgi ve başvurularınız için markalarımızın web sitesini inceleyebilir, (0212) 310 66 00 numaralı telefondan ulaşabilir ya da franchise@tabgida.com.tr mail adresinden bilgi alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş
MEDYA