TAB Gıda tarafından 2019 yılında kurulan Usta Pideci® ,, Usta Dönerci® ’den sonra TAB Gıda’nın kurduğu ikinci marka olma unvanına sahiptir. Türk mutfağının en sevilen geleneksel lezzetlerinden olan pidenin en leziz ve doyurucu şekliyle sunulduğu Usta Pideci® franchise şubelerinin sayısı Türkiye genelinde artmaya devam etmektedir.
Usta Pideci® restoran yatırımcılığı ile TAB Gıda franchise sistemine dahil olmayı düşünen yatırımcıların Usta Pideci® franchise şartlarını karşılamaları gerekir. Öncesinde başvuru sürecinin tamamlanması şartı aranır. Başvuru formu dahilinde girişimci tarafından verilen bilgiler doğrultusunda Usta Pideci® franchise şartlarına uygunluk değerlendirilir.
Usta Pideci® franchise ön başvuru formunun eksiksiz ve en doğru bilgilerle doldurulması esastır. Bu bilgiler girişimcinin Usta Pideci® franchise şartları ile ilgili uygunluğunun değerlendirilmesini sağlar. Başvurusu uygun görülen girişimciler ile franchise süreci ilerletilir. TAB Gıda sahip olduğu deneyim ve kalite beklentisiyle franchise sistemini başarıyla uygulayan lider bir marka olma özelliğine sahiptir. TAB Gıda franchise sistemi dahilinde yatırımcının girişimcilik özellikleri, finansmana erişim olanakları değerlendirilir. TAB Foods Investments (TFI) Usta Pideci® franchise standartlarını karşılayan yatırımcılarla franchise sözleşmesi aşamasına geçilebilir.
TAB Gıda Usta Pideci® franchise süresi 10 yıl olarak belirlenmiştir. Usta Pideci® franchise bedeli 150.000 USD+KDV’den başlamaktadır. Finansman imkânlarına ulaşabilen girişimcilerin başarılı bir kariyere sahip olmaları ve TAB Gıda eğitim süreçlerine katılım sağlamaları gerekir. Lisans almaya hak kazandıktan sonra 10 yıl boyunca girişimciler kendi restoranlarında Usta Pideci® markası altında faaliyet gösterebilirler. Bu noktada bilinmesi gereken bir diğer önemli franchise şartı da Usta Pideci® franchise işletmesi için uygun kriterlere sahip bir restoran bulunmasıdır.
Bulunacak mekânın insan ve araç trafiğinin yoğun olduğu lokasyonlarda giriş katında bulunması; giriş katının minimum 110 m2 ve restoranın toplamda minimum 280 m2 kapalı alana sahip olması gerekir. Fiziksel koşul şartları arasında ön cephe genişliğinin 6.50 metre ve her kat için minimum tavan yüksekliğinin 2.90 metre olması da yer almaktadır.
Tüm bu koşulları sağlayan yatırımcılar Usta Pideci® franchise işletmesi açarak kârlı ve aynı oranda prestijli bir işe sahip olabilir; giderek büyüyen pazarda TAB Gıda güvencesi ile başarılı bir restoran işletmeciliği imkanından faydalanabilirler.
2019 yılında TAB Food Investments (TFI) Usta Pideci markası ile faaliyetlerine başlamıştır. Çeyrek asırlık tecrübe ile hayata geçen Usta Pideci, pide severlere sunduğu eşsiz deneyim sayesinde kısa sürede marka bilinirliğini artırmıştır. Usta Pide Türkiye franchise sayısı şu an için 42 olmakla birlikte Usta Pideci restoran yatırımcılığı talepleri giderek yükselmektedir. Yüksek müşteri memnuniyeti odağında doğal ve katkısız malzemelerden üretilen ürünleri ile girişimcilere prestijli bir iş imkânı sunan TAB Gıda Usta Pideci franchise süreçleri ile ilgili merak edilen soruların yanıtlarını bu bölümde bulabilirsiniz.
Usta Pideci® franchise bedeli, Usta Pideci® franchise koşulları ve Usta Pideci® franchise fiziksel koşullar dahil olmak üzere tüm unsurlar TAB Gıda tarafından belirlenmiştir. TAB Gıda franchise sistemine uygunluğun değerlendirilmesi için öncelikle Usta Pideci® franchise başvuru formunun eksiksiz ve hatasız şekilde doldurulması gerekir. Ön başvuru formunda yer alan bilgilerin şartlar ile uygunluğu durumunda franchise sürecine karşılıklı görüşmeler ile devam edilir.
Usta Pideci® franchise yatırım bedeli 150.000 USD+KDV’den başlamaktadır.
Usta Pideci® franchise süresi 10 yıldır.
TAB Gıda tarafından Usta Pideci® franchise fiziksel koşullar detaylı bir şekilde belirlenmiştir. Usta Pideci® franchise restoranı olarak kullanılacak lokasyonun minimum 6.5 metre ön cephe genişliğine sahip olması gerekir. Mekânın giriş katında bulunması, giriş katı alanının ise minimum 110 m2 olması istenir. Toplam kapalı alan ihtiyacı minimum 280 m2 olmakla birlikte işletmenin her katı için tavan yüksekliğinin minimum 2.90 metre olması şartı aranır. Girişimci tarafından sunulan mekân değerlendirilmesi TAB Gıda yetkililerince gerçekleştirilir.
Usta Dönerci® markasından sonra TAB Gıda’nın ikinci markası olarak 2019 yılında faaliyetlerine başlayan Usta Pideci®, Türkiye genelinde açılan franchise işletmeleri ile büyüme ivmesini sürdürmektedir. Usta Pideci® İstanbul franchise işletme sayısı Türkiye genelindeki diğer illerle kıyasla en fazla olandır. İstanbul haricinde Usta Pideci® İzmir franchise, Usta Pideci® Antalya Franchise ve Usta Pideci® Trabzon franchise işletmeleri de geleneksel tat arayışında olan misafirlere hizmet vermektedir.
MEDYA